Privacy Policy

Cherry Rush – yksityisyyskäytännöt

1. Yleistä

1.1 Nämä yksityisyyskäytännöt on koottu yhteen auttamaan paremmin niitä, jotka ovat huolestuneita tunnistettavissa olevien henkilötietojensa (personally identifiable information – PII) käytöstä verkossa.

1.2 Yksityisyyslainsäädäntö ja tietoturva tulkitsevat PII:n olevan tietoja, joita voidaan joko sellaisenaan tai muiden tietojen yhteydessä käyttää yksittäisen henkilön tunnistamiseen, yhteyden ottamiseen, henkilön paikantamiseen tai hänen tunnistamiseensa asiayhteyden perusteella.

1.3 Ole hyvä ja lue yksityisyyskäytäntömme huolellisesti ymmärtääksesi selvästi, miten keräämme, käytämme, suojelemme tai muuten käsittelemme verkkosivuillamme tunnistettavissa olevia henkilötietojasi.

 

2. Mitä henkilötietoja keräämme blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme vierailevista ihmisistä?

2.1 Kun tilaat sivustoltamme tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan pyytää syöttämään etunimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi auttamaan sinua tilaus- tai rekisteröitymiskokemuksessasi.

 

3. Milloin keräämme tietoja?

3.1 Keräämme sinulta tietoja, kun rekisteröidyt sivustollemme.

4. Miten käytämme tietojasi?

4.1 Voimme käyttää sinulta rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme tietoja seuraavin tavoin:

• Yksilöllistääksemme käyttäjäkokemuksesi ja voidaksemme järjestää sinulle sellaista sisältöä ja sellaisia tuotetarjouksia, jotka kiinnostavat sinua eniten.

• Parantaaksemme verkkosivustoamme niin, että voimme palvella sinua paremmin.

• Voidaksemme palvella sinua paremmin vastatessamme asiakaspalvelupyyntöihisi.

• Järjestääksemme kilpailun, kampanjan, kyselyn tai muun ominaisuuden sivustollamme.

• Lähettääksemme aika ajoin tilaukseesi tai muihin tuotteisiin ja palveluihin liittyvää sähköpostia.

 

5. Miten suojelemme vierailijatietoja?

Yksityistietosi säilytetään turvattujen verkkojen takana, ja niitä pääsee käyttämään ainoastaan rajallinen määrä sellaisia ihmisiä, joilla on erityiset käyttöoikeudet tällaisiin järjestelmiin ja joiden edellytetään säilyttävän tiedot luottamuksellisina.

 

Pidämme yksityistietosi turvassa ryhtymällä erinäisiin tietoturvatoimenpiteisiin aina, kun käyttäjä syöttää, lähettää tai käyttää tietojaan.

 

6. Henkilötietojen poistaminen

6.1 Mikäli haluat tietosi poistettavan tai tilisi otettavan pois käytöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen admin@cherryrush.com, niin pyyntösi käsitellään 1–2 vuorokauden sisällä.

 

7. Tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle

7.1 Me emme myy, vaihda tai muutenkaan siirrä tunnistettavissa olevia henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille ilmoittamatta sinulle asiasta etukäteen.

7.2 Tämä ei kata verkkosivujen isännöinnistä vastaavia kumppaneita ja muita osapuolia, jotka auttavat meitä verkkosivustomme toiminnassa, liiketoimintamme harjoittamisessa tai sinun palvelemisessasi, sikäli kuin kyseiset osapuolet suostuvat säilyttämään tietosi luottamuksellisina.

7.3 Voimme myös luovuttaa tietojasi, mikäli uskomme tietojen luovuttamisen olevan asianmukaista lainsäädännön noudattamiseksi, sivustokäytäntöjen valvomiseksi tai omien tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi.

 

8. Oikeudenmukainen tiedonkäyttö

8.1 Oikeudenmukaisen tiedonkäytön periaatteet muodostavat yksityisyyslainsäädännön selkärangan, ja niihin kuuluvat käsitteet ovat näytelleet merkittävää osaa tietosuojalainsäädännön kehittymisessä eri puolilla maailmaa.

8.2 Oikeudenmukaisen tiedonkäytön periaatteiden ja niiden soveltamisen ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta yksityistietoja suojelevia erinäisiä lakeja noudatettaisiin.

8.3 Noudattaaksemme oikeudenmukaisen tiedonkäytön periaatteita ryhdymme seuraavaan vastatoimenpiteeseen: tietoturvaloukkauksen tapahtuessa ilmoitamme asiasta sähköpostilla 7 pankkipäivän kuluessa ainoastaan niille käyttäjille, joita loukkaus on koskenut.

8.4 Noudatamme myös yksilöllisen hyvityksen periaatetta, joka vaatii, että yksittäisillä henkilöillä on oikeus ajaa laillisesti toimeenpantavissa olevia oikeuksiaan lakia noudattamattomia tiedonkerääjiä ja -käsittelijöitä vastaan.

8.5 Tämä periaate vaatii, että yksittäisillä henkilöillä on paitsi laillisesti toimeenpantavissa olevia oikeuksia tiedonkäyttäjiä vastaan myös mahdollisuus turvautua oikeusistuimiin tai viranomaisiin tiedonkäsittelijöiden laiminlyöntien tutkimiseksi ja/tai niistä syytteeseen panemiseksi.

 

9. Rajat ylittävä tietojen siirto

9.1 Tietojasi saatetaan ajoittain siirtää rajojen yli, mikäli niitä isännöidään muissa valtioissa.

9.2 Alueellasi sovellettavat tietoturvalait ja -säännökset ohjaavat kaikkea tiedonsiirtoa.

9.3 Hyväksymällä käyttäjäehdot sekä nämä yksityisyyskäytännöt suostut siihen, että tietojasi siirretään rajojen yli liiketoiminnallisista syistä.

 

10. Yhteydenotto

10.1 Mikäli sinulla on näihin yksityisyyskäytäntöihin liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavien tietojen perusteella:

http://cherryrush.com/

admin@cherryrush.com.